Annie Leibovitz in geldnood!


De wereldberoemde fotografe Annie Leibovitz zit in geldnood. Ze heeft naar verluid alle rechten, negatieven en het copyright van haar foto’s, beleend. Leibovitz kreeg volgens de New York Times voor de rechten op haar foto’s en een paar huizen als onderpand, 15 miljoen dollar van het bedrijf Art Capital. Het geld zou zij goed kunnen gebruiken om de hypotheken van haar huizen af te lossen en uit haar financiële problemen te komen.

Leibovitz is een van de meest bekende topfotografen, die bekend is geworden met portretten van beroemdheden, zoals een zwangere Demi Moore en recent nog van Michelle Obama. Deze actie van Leibovitz zou niets te maken hebben met de kredietcrisis, maar heeft te maken met de moeilijke jaren die zij heeft doorgemaakt na het overlijden van haar vriendin, de schrijfster Susan Sontag, in 2004.

Lees ook:Berlusconi wil een knuffel van Michelle Obama (zie foto)
Lees ook:Berlusconi steekt weer de draak met Obama
Lees ook:Demi Moore (46) ziet er goed uit
Lees ook:Update: Demi Moore en Ashton Kutcher NIET bij finale BGT!
Lees ook:Michelle Obama op de cover van Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>