Rihanna getrouwd met Chris Brown?


Het is bijna niet te geloven, maar het lijkt toch echt waar te zijn: Rihanna zou afgelopen weekend in het geheim getrouwd zijn met Chris Brown, die haar enkele weken terug nog mishandelde!

Chris zou afgelopen weekend op zijn knieen gegaan zijn voor de zangeres in het huis van P. Diddy in Miami.
Chris en Rihanna hadden een emotionele ontmoeting, waarbij Chris zijn excuses aanbood en haar daarna ten huwelijk vroeg. Rihanna zou ja gezegd hebben op deze vraag en er aan toegevoegd hebben dat ze zonder hem niet kan leven. Het stel zou daarna direct getrouwd zijn in het 14,5 miljoen kostende huis van Diddy op Star Island. Op dit moment houdt het stel zich nog steeds schuil in Miami.

Rihanna werd op 8 februari door Brown mishandeld. Naar verluid zou zijn rechtzaak vandaag voor moeten komen.

Lees ook:Filmpje: P. Diddy praat over Rihanna en Chris Brown
Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?
Lees ook:Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna
Lees ook:Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?
Lees ook:De daden en straf van Chris Brown

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rihanna getrouwd met Chris Brown?

  1. Madamossell

    Ja hoor eerst slaat ie haar hoofd bijna tot een poffertje als ze wat zegt van een sms dan zogenaamd omdat ze hem zei zwanger te zijn en hij geen kind wil vorige week vond ze hem arrogant omdat ie sorry zegt en nu is excuus van hem genoeg om te vergeten en te trouwen waar halen jullie dat vandaan al1 van roddelaars maar dat van die rechtszaak vandaag was wel zo las ik de krant dat is echt belachelijk als zij geen officiele aangifte heeft gedaan ze hebben rihanna niet nodig voor een zaak tegen hem als er genoeg bewijs is maar waarom dan zo snel doen als rihanna zelf nieteens tegen hem getuigt met gewone burgers daar duurt het al 20x langer voor zo een zaak voorkomt als je wel aangifte doet net als in nederland

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>