Wonen in het huis van Maroon 5 zanger Adam Levine


Ben je fan van Maroon 5, dan hebben we een leuk optrekje voor je te huur dat je waarschijnlijk wel zal interesseren. Zanger Adam levine verhuurt namelijk voor de periode van ongeveer een half jaar zijn huis in de Hollywood Hills in California.

Voor “slechts” 10.000 dollar per maand kan je je even een echte rockster wanen in deze luxe woning op 5800 Green Oak Drive met houten vloeren, open haarden, een privézwembad en spa, een bioscoop en drie slaapkamers. Er is zelfs nog een extra slaapkamer in een apart gasten verblijf, voor als je schoonmoeder besluit langs te komen. Je kunt het stulpje huren tot 1 oktober. Waarschijnlijk heeft de zanger van Maroon 5 het komende half jaar veel te doen dus. In ieder geval te veel om in zijn huis in California aanwezig te zijn. Meer info vind je hier.

Lees ook:David Beckhams ouderlijk huis nog niet verkocht
Lees ook:Maroon 5 en Robin Thicke zetten Amsterdam op zijn kop
Lees ook:Huis Paskal Jacobsen (Bløf) in de verkoop!
Lees ook:Wonen naast de Playboy Mansion
Lees ook:Maroon 5 zanger Adam Levine naakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>