Robbie Williams maakt comeback… als meisje!


Het heeft even geduurd, maar het lijkt er nu toch echt op dat Robbie Williams zijn grote comeback gaat maken. Alleen niet als zanger, maar als meisje! Hij speelt deze rol eenmalig in de Comic Relief editie van Little Britain.

Robbie zal David Walliams en Matt Lucas vergezellen voor twee exclusieve Little Britain sketches op 13 maart (BBC One, 20:00). In een scene heeft Ellie Grace (Matt Lucas) haar vriendin Candy Marie-Candy (Robbie Williams) te logeren. Tijdens het wachten op het ontbijt spelen ze een spelletje I love you more, wat eindigt met een zeer boze Candy Marie-Candy. David Walliams laat weten dat Robbie ‘absolutely brilliant’ was. Volgens hem zou Robbie full time comedian moeten worden. Tja, misschien als zijn zangcarriere echt niet meer van de grond komt…

Foto’s: BBC

Lees ook:Candy Dulfer ging vreemd met voetballer!
Lees ook:Model Lara Stone getrouwd met David Walliams (zie foto’s!)
Lees ook:Robbie Williams en Take That reunie dichterbij dan ooit
Lees ook:‘Prince vanmiddag het podium op met Candy Dulfer’
Lees ook:Sheila E te gast bij Ladies of Soul!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>