Sheila E. wint Gone Country


Latinos en countrymuziek, een combinatie die je niet echt bij elkaar verwacht. Toch is de Amerikaanse show al voor de tweede maal door een latino gewonnen. Het eerste seizoen in 2008 werd gewonnen door Julio Iglesias Jr en nu gaat de twijfelachtige eer naar Sheila E.

In de show die op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden, strijden celebrities, die niet uit de country-hoek komen, tegen elkaar om een countrynummer te schrijven, produceren en op het podium neer te zetten. Prince-protegé Sheila E. versloeg met het nummer Glorious Train onder meer George Clinton van Parliament Funkadalic, de jaren ’80 zangeres Taylor Dane en American Idol deelnemer Justin Guarini.

De deelname aan het programma heeft Sheila E geinspireerd om een heel country-album op te nemen. Ze zou op dit album graag samenwerken met Dolly Parton en Faith Hill. Zie hieronder het winnende nummer.

Lees ook:Simon Cowell vangt dik 100 miljoen voor Amerikaanse X Factor
Lees ook:Engeland heeft Susan Boyle, Amerika heeft Adam Lambert
Lees ook:Adam Lambert zingt titelsong film ’2012′
Lees ook:Video: Backstage bij sexy shoot Taylor Swift
Lees ook:Hysterische reacties na verlies Adam Lambert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>