Pete Burns in ‘kritieke toestand’ in ziekenhuis


Pete Burns ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De naam Pete Burns zal wellicht bij de meeste mensen niet meteen een belletje laten rinkelen, maar dit was ooit de zanger van Dead or Alive, die een grote hit hadden in de jaren ’80 met You Spin Me ‘Round. Tegenwoordig lijkt de zanger meer op Petra dan op Pete, maar dat terzijde…

De 49-jarige Dead Or Alive zanger storte op woensdag in en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een vijf uur durende nier-operatie moest ondergaan. Op zijn website laat hij weten dat de pijn zo verschrikkelijk is, dat hij het alleen volhoudt onder de morfine. De dokters vonden in beide nieren acht nierstenen, welke moeilijk te verwijderen waren. Volgens Burns is hij uitgedroogd, omdat de nieren het vocht niet vast kunnen houden. Ook zou hij 24 uur per dag bewaakt worden en zijn toestand kritiek zijn. Hij laat ook weten een lange tijd in ziekenhuis te moeten verblijven. Blijkbaar is hij niet zo ziek, dat hij zijn website niet kan (laten) updaten. Tja, je bent een dramaqueen of niet natuurlijk…

Vorig jaar kreeg Pete Burns nog een schadevergoeding van 1 miljoen uitgekeerd, omdat een chirurg zijn lippen tijdens cosmetische chirurgie compleet had verpest. Dit zou volgens Burns zijn leven en zijn carriere hebben verwoest. In 2007 trouwde hij met zijn vriend Michael. Inmiddels zou het stel alweer uit elkaar zijn.

Pete Burns in de jaren 80:

Pete Burns recentelijk:

Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Nieuwe Big Brother huis is luxer dan luxe!
Lees ook:George Michael in kritieke toestand
Lees ook:Toestand Michael Schumacher nog steeds kritiek na ski-ongeluk
Lees ook:Dochter Whitney Houston opgenomen in ziekenhuis!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pete Burns in ‘kritieke toestand’ in ziekenhuis

  1. vincent

    ik dacht kom ik kijk weer eens hoe het gaat met hem maar srok door dit ik hoop dat hij er weer uit komt grtz vincent een oude fan van hem grtz

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>