Lionel Richies leven te saai voor film


Lionel Richie
was zwaar teleurgesteld toen een grote filmmaatschappij plannen, om een film te maken over zijn leven, schrapten. De reden hiervoor zou zijn dat zijn leven te saai is…

De zanger was in de wolken toen een filmmaker hem benaderde met het idee om zijn leven op het witte doek te brengen. Maar toen men wilde gaan starten met het schrijven van het script kwamen producenten er al snel achter dat de weg naar roem en zijn hele leven eigenlijk te saai was om het publiek te laten boeien. De producenten hadden verwacht dat Richie zijn jeugd in de ‘getto’ had doorgebracht, maar dat bleek niet het geval te zijn. Richie studeerde en verbleef het grootste deel van de tijd op de campus.

Ook hadden zijn ouders geen slecht huwelijk, zijn moeder was hoofd van een school en zijn vader analyst. Ook waren er geen problemen tussen hem en de andere leden van The Commodores volgens Richie. Toen bleek dat er echt helemaal geen tragedie te vinden was in het leven van Lionel Richie, haakten de filmproducenten af. We hebben altijd al gedacht dat Lionel Richie een van de meest normale en aardige sterren op aarde was, maar dit bevestigt dat beeld toch wel…

Lees ook:Vader en moeder Kemp overlijden binnen 48 uur na elkaar
Lees ook:Vader van ‘Michael Jackson-slachtoffertje’ pleegde zelfmoord!
Lees ook:Hoe moeten de ouders van Joran zich wel niet voelen?
Lees ook:Christina Curry lucht haar hart
Lees ook:Cheryl Cole’s 250.000 pond optreden (zie de beelden)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>