Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?


Zijn Rihanna en Chris Brown nu wel of niet samen? De berichten spreken elkaar nogal tegen. Deze week werd er gesuggereerd dat ze een nieuw vriendje heeft en nu gaan weer de geruchten dat ze samen gaan wonen. Feit is wel dat de zangeres op zoek is naar een huis…

De zangeres zou op zoek zijn naar een huis in de Hollywood Hills en zou daarna samen met Chris in die woning willen gaan wonen. Rihanna (21) werd gespot terwijl ze villa’s aan het bezichtigen was op maandag in dezelfde buurt waar onder meer Leonardo DiCaprio, Nicole Richie en Cameron Diaz wonen. Ze bezocht onder meer een $6,5 miljoen kostende villa met vier slaapkamers, vier badkamers, een zwembad, een openluchttheater en een grote tuin.

Maar ook het huis van Christina Aguilera dat nog steeds te koop staat, werd bezocht door de zangeres. En ook de woning van Jerry Seinfeld, dat te koop staat voor 6,2 miljoen dollar viel in de smaak bij Rihanna. Of ze inmiddels een keus heeft gemaakt is nog niet bekend, maar nog nieuwsgieriger zijn we of Chris Brown in hetzelfde huis zal gaan wonen…

Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?
Lees ook:Ook Spice Girl Mel B verkoopt haar villa!
Lees ook:Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna
Lees ook:De sextape van Rihanna!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?

  1. Pingback: Het huis van Jerry Seinfeld wat Rihanna bezichtigde | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>