Vrouw van zanger Paul Young keert na 3 jaar terug


Hij mag in de jaren ’80 dan wel de meest romantische nummers hebben gezongen, zijn eigen liefdesleven was verre van romantisch. Paul Young’s vrouw Stacey (44) verliet hem drie jaar geleden voor de Israelische zakenman Ilan Slazenger. Het stel was toen 20 jaar samen. Nu zou ze weer bij hem terug gekeerd zijn.

Stacey en Paul ontmoetten elkaar toen ze de videoclip van Paul zijn grote hit ‘Come back and Stay’ opnamen in 1983. Deze titel lijkt nu wel heel toepasselijk te zijn geworden. De zanger bevestigde donderdag weer samen te zijn met Stacey. Het is overigens niet de eerste keer dat deze dame Paul Young verliet voor een ander. Zij verliet hem zo’n 15 jaar geleden al eens voor stuntman Eddie Kidd. Het stel kwam toen ook weer bij elkaar en trouwden in 1987. Ze hebben drie kinderen samen: Levi (22), Layla (14) and Grady (13). Maar Stacey kreeg ook nog een zoontje met Slazenger, Jude, die nu twee jaar oud is. Officieel zijn Paul en Stacey nooit gescheiden.

Paul Young (53) had in de jaren ’80 een aantal grote hits, waaronder ‘Every Time You Go Away’, ‘Love of the Common People’ en ‘Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)’. Zeer toepasselijke titels als je de situatie nu bekijkt… Dit jaar zou er een nieuw album van hem verschijnen, waaraan hij onder meer met Tony Hadley (Spandau Ballet) samenwerkte.

Lees ook:Popstars jurylid Simone Walraven gescheiden
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek
Lees ook:‘Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh getrouwd’
Lees ook:Stacey Rookhuizen winnares 71° Noord!
Lees ook:Syb van der Ploeg weer vrijgezel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw van zanger Paul Young keert na 3 jaar terug

  1. André de Hooge

    Leuk om te weten!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>