Michael Jackson veiling afgeblazen


Fans die hoopten een leuk item uit de persoonlijke collectie van Michael Jackson te bemachtiging, kunnen hun centjes weer terug naar de bank brengen. De veiling waarover we al eerder berichtten, die volgende week woensdag van start zou gaan, is afgeblazen.

De veiling waarin meer dan 1.000 items uit Neverland van popster Michael Jackson geveild zouden worden zal niet doorgaan. Jackson had een rechtzaak aangespannen om de veiling niet door te laten gaan. Een last-minute schikking heeft er voor gezorgd dat de spullen terug gaan naar Michael Jackson. Dit houdt in dat de rechtzaak ook geen doorgang zal hebben. De voorvertoning van de collectie was al van start gegaan in Los Angeles en ondanks dat de veiling niet doorgaat zal deze expositie open blijven tot volgende week. Bieden op de bijzondere items zit er echter niet meer in…

Lees ook:Deze spullen van Michael Jackson gaan onder de hamer!
Lees ook:Michael Jacksons bezittingen onder de hamer
Lees ook:Bieden op de gleufhoed van Michael Jackson
Lees ook:Recordbedrag voor panter-armband van Cartier
Lees ook:Michael Jackson overleden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>