Nog meer talent in Britain’s Got Talent: Shaheen Jafargholi


In tegenstelling tot het Nederlandse programma, waar we nog niet echt uitschieters hebben, lijkt Britain’s Got Talent elke uitzending wel een toptalent af te leveren. Na de geweldige Susan Boyle liet nu een 12-jarige schooljongen de jury van Britain’s Got Talent stomverbaasd achter.

Het leek even niet goed te gaan toen Shaheen Jafargholi zijn lievelingsnummer Valerie van Amy Winehouse inzette. Jurylid Simon Cowell onderbrak het nummer en vroeg de jongen zijn tweede keuze te zingen, omdat hij het liedje niet bij de scholier vond passen. Toen hij vervolgens het nummer Who’s Loving You van de Jackson 5 inzette, was de jury wederom verplettert…

Toch zijn critici niet te spreken over de deelname van de jongen. Dit omdat Jafargholi al jaren in een musical met liedjes van Michael Jackson speelt en dus niet helemaal ‘onbekend talent’ is. Bekijk hier de video en oordeel zelf…

Lees ook:Britain’s Got Talent-kandidaatje zingt tijdens Memorial Jackson
Lees ook:Britain’s Got Talent talentje blijkt professional
Lees ook:Hayashi probeert het in Britain’s Got Talent (zie video)
Lees ook:“Alsof er een hond miauwt…”
Lees ook:Eerdere opname van Susan Boyle opgedoken (luister hier!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog meer talent in Britain’s Got Talent: Shaheen Jafargholi

  1. Alfredpleiter

    deze jonge man kan op geen enkele manier in de schaduw staan van Susan Boyle.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>