Onthou die naam!

Bij hoge uitzondering willen we je vandaag een muziektipje geven op Glamourblog.nl. Misschien heb je ze vorig weekend bij Paul de Leeuw gezien: Anthony and the Johnsons. Als hij opkomt, met zijn overgewicht in zijn jurk en make-up en ietwat verlegen, dan reageer je in eerste instantie een beetje lacherig. Vooral als hij bij Paul de Leeuw is natuurlijk. Het lijkt bijna een tiepetje. Maar mijn God, wat een geweldige muziek. Hieronder twee clipjes, waarvan een waarin hij samen met Boy George, die momenteel de gevangenis als zijn huidige adres op moet geven, zingt. Onthou die naam, of beter nog: luister eens naar het album!

Lees ook:Carice van Houten was verliefd op Paul de Leeuw
Lees ook:Paul de Leeuw mag gratis naar de dierentuin & jij mogelijk ook
Lees ook:Zangeres Adele bang voor Anna Wintour
Lees ook:Alle Tijd in première (zie foto’s)
Lees ook:Jerney’s Column: Aan tafel met George Clooney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>