Xander de Buisonjé is op zijn knieën gegaan voor Sophie


Xander de Buisonjé gaat in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Sophie. De zanger is dinsdag op een wel heel bijzondere, romantische manier op zijn knieën gegaan voor haar.

En dat deed hij niet zomaar. Sophie werd op een ware speurtocht gestuurd langs allerlei plekken die wat met hun relatie te maken hebben. Op elke lokatie had hij een videoboodschap voor haar. Thuis wachte de zanger op haar in driedelig pak. Hij gaf Sophie via de laatste videoboodschap de opdracht om een muziekje op te zetten en naar de tuin te komen. Daar stond haar de grote verrassing te wachten, want Xander ging op zijn knieën voor haar. De romanticus! Uiteraard zei Sophie ja. Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend.

De zanger raakte in 2002 in opspraak toen hij met presentatrice Wendy van Dijk in het huwelijksbootje zou stappen. Vlak voor de grote dag biechte hij op dat hij vreemdging, waarna het huwelijk meteen werd meteen afgeblazen.

Foto: http://www.xanderdebuisonje.nl/

Lees ook:Jan Smit heeft Liza ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Wendy van Dijk is zwanger!
Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Jamie Cullum en Sophie Dahl getrouwd
Lees ook:‘Michael Jordan trouwt met kerst’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Xander de Buisonjé is op zijn knieën gegaan voor Sophie

  1. André de Hooge

    Een voorspoedige toekomst Xander en Sophie!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>