John Legend doet zijn appartement voor minder weg


Tja, de huizenmarkt in Amerika is niet helemaal top op het moment en dus hebben veel New Yorkers en dus ook veel celebs problemen met de verkoop van hun huizen. Zo ook John Legend. Hij ziet zichzelf genoodzaakt om zijn appartement in prijs te laten dalen…

Hij moest voor zijn appartement in East Village zakken van $1.245.000 miljoen naar $1.195.000 miljoen. Zo’n 50.000 dollar minder dus. Behalve een ruime woonkamer heeft de woning nog een master bedroom met walk-in closet, een ruime open keuken en natuurlijk een ingebouwd sound systeem. Interesse? Meer informatie en foto’s zijn hier te vinden.

Lees ook:In dit huis woonde John Lennon
Lees ook:Villa Patrick Dempsey in de verkoop
Lees ook:Justin Bieber koopt huis Ashton Kutcher voor 8 miljoen
Lees ook:Te koop: het stulpje van Eva Longoria!
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>