Jennifer Aniston is lesbisch volgens Brad Pitt!


Volgens diverse Amerikaanse media zou Jennifer Aniston lesbisch zijn. Althans, volgens Brad Pitt dan. Brad zou aan een van de vrienden van Angelina Jolie verteld hebben, dat hij twijfelde aan de geaardheid van zijn ex-vriendin. Dit zou ook de reden zijn geweest waarom hij destijds de relatie verbrak.

Aniston zou zelden sex met Brad gehad willen hebben. Brad zou nogal veel behoefte aan sex hebben gehad, maar Jen wilde nooit met hem naar bed. Daarop begon Brad vermoedens te hebben dat Jennifer lesbisch zou zijn. Hij betrapte haar echter nooit met een vrouw. Hij was hier lang gefrustreerd over. Hij hield erg veel van Jen, maar zij kon hem niet voldoende in zijn sexuele behoeften voorzien.

John Mayer, waar Jennifer Aniston een tijd een relatie mee zou hebben gehad zou volgens de bron ook gay zijn. De twee zouden puur en alleen voor de media deze vriendschap als een relatie hebben doen voorkomen. Tja, wij weten het niet hoor… Maar welke hetero vrouw kan Brad Pitt nou sex weigeren??!!

Lees ook:Jennifer Aniston uit de kleren! (de foto’s!)
Lees ook:Jolie verdiende in 2009 een miljoen meer dan Aniston
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Angelina Jolie is een dure dame
Lees ook:Geen ‘Lolavie’ voor Jennifer Anniston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>