Mariah Carey koopt huis zieke Farrah Fawcett


Meldden we vorige maand nog dat Mariah Carey een bod had gedaan op het peperdure landgoed Fleur de Lys. Blijkbaar vond Mariah dat zelf toch ook wat aan de dure kant of was haar bod niet hoog genoeg, want nu heeft ze het huis van Farrah Fawcett gekocht…

Mariah kocht de woning voor een koopje. Het huis ging namelijk voor slechts 7 miljoen dollar weg, wat 2,5 miljoen onder de vraagprijs is. Het huis heeft zes slaapkamers, zeven badkamers, zeven haarden, een zwembad, een gigantisch terras en meer.

Lees ook:26-jarige Facebook-eigenaar koopt huis van 7 miljoen
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Nicolas Cage veilt zijn villa in Bel Air
Lees ook:Ook Johnny Knoxville’s villa in de verkoop
Lees ook:Alicia Keys verkoopt haar huis op Long Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>