Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6


SBS 6 gaat samen met het productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM op zoek naar een nieuwe zangeres voor de succesvolle meidengroep K3. Onlangs liet Kathleen weten uit de populaire formatie te stappen en nu gaan de overgebleven Karen en Kristel in K2 zoekt K3 op de Vlaamse en Nederlandse televisie op zoek naar haar vervanger. Het programma zal komend najaar bij SBS 6 te zien zijn.

Het nieuws dat de blonde Kathleen Aerts na tien jaar – de in Nederland en België zeer succesvolle formatie – K3 gaat verlaten, sloeg op 23 maart j.l. in als een bom. Deze voor Kathleen moeilijke beslissing werd na goed overleg met alle betrokkenen genomen. Dit betekent echter niet het einde van K3. Karen en Kristel gaan nu in het tv-programma K2 zoekt K3 op zoek naar een derde lid voor de immens populaire meidengroep.

“Wij zijn heel blij dat de kogel door de kerk is en dat het programma er komt!” laten Karen en Kristel weten. “We hadden immers allebei het gevoel dat het het leukste zou zijn om verder te gaan met K3 met een derde meisje erbij. Het is super dat we deze ongelooflijke kans krijgen om samen met de mensen in België en Nederland op zoek te gaan naar iemand die met ons tweetjes nog heel wat K3-plannen zal kunnen gaan waarmaken. We vinden het heel erg spannend allemaal!”

Lees ook:Josje is nieuwe lid K3
Lees ook:Patty Brard en Marc Forno in jury K2 zoekt K3
Lees ook:Kathleen verlaat K3!
Lees ook:Sonja Silva gaat auditie doen voor K3!
Lees ook:K3 uit elkaar?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6

  1. Pingback: Sonja Silva gaat auditie doen voor K3! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>