Brad Pitt poedelnaakt!

Wij hebben ze destijds waarschijnlijk helemaal gemist of de piemel van Brad Pitt moet geen indruk hebben gemaakt, maar ze bestaan: naaktfoto’s van Brad Pitt. Poedel- of moeten we zeggen piemel-naakt! De foto’s werden in 1997 gemaakt toen Brad met Gwyneth Paltrow op vakantie was. Zie de foto’s hier.

Lees ook:Jennifer Aniston is lesbisch volgens Brad Pitt!
Lees ook:Video: Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen
Lees ook:Brad Pitt betrokken bij motorongeluk
Lees ook:Jennifer Aniston uit de kleren! (de foto’s!)
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>