Nieuwe K3-zangeres in oktober al op tour


De nieuwe K3-zangeres die in het najaar gezocht gaat worden via een televisieshow op SBS6 zal in oktober al op de planken staan met de overgebleven K3-leden Karen en Kristel. Dit najaar zal K3 namelijk al met een gloednieuwe najaarsshow door Nederland en Vlaanderen touren.

Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken met de kinderen in de zaal waarbij vooral veel gezongen en gedanst gaat worden. In de shows zullen de meiden van K3 naast de bekende hits ook nieuwe nummers gaan zingen.

Het tv-programma ‘K2 zoekt K3’ zal einde zomer, begin najaar worden uitgezonden bij zowel SBS 6 als de Vlaamse zender VTM. Het meisje dat uiteindelijk in de grote finale wordt gekozen voor K3, zal dus direct daarna op tournee gaan.

De K3 show zal in Nederland vanaf 16 oktober t/m 20 december te zien zijn in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro en zijn nu al te koop via Topticketline: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.topticketline.nl of Nationale Theater Kassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.

Lees ook:Nieuwe Life 4 you, maar dan op SBS6 met Kim-Lian & Dirk
Lees ook:Hollands Next Top Model wordt Benelux Next Top Model
Lees ook:De Gooische Meisjes uit de kleren in Playboy
Lees ook:Video: Casting voor Victoria’s Secret Show
Lees ook:Sonja Silva gaat auditie doen voor K3!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>