Bridget Maasland is Mama van het Jaar


MAMA Magazine heeft op woensdagiddag 13 mei bij Strand-West in Amsterdam ‘de Mama of the Year Awards 2009’ uitgereikt. ‘Bridget Maasland’ is de ‘Famous Mama Van Het Jaar’ geworden. Lezeressen van MAMA nomineerden naast Bridget ook Renate Verbaan, Froukje de Both en Anouk Teeuwe.

“Bridget is een moedige, stoere, toegewijde mama die we graag op een voetstuk zetten. Met haar programma ‘Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid’ heeft ze het moederschap voorzien van een extra laag glamour en dat is precies datgene waar MAMA ook voor staat,” aldus hoofdredacteur Lenny Gerdes.
De Best Geklede Mama werd Maria Kooistra.

Foto’s: Angel Mulder
Voor meer foto’s van deze middag zie
http://zijshopt.sjootz.nl

Lees ook:Sylvie van der Vaart is Mama van het Jaar
Lees ook:Isa Hoes is ‘Mama of the Year’
Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Wie wordt de Best Geklede Man?
Lees ook:Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>