De laatste ronde voor ‘Meneer Kaktus’


Tja, ook in de artiestenwereld slaat de recessie keihard toe en zeker als je niet al te zuinig met je centjes bent omgesprongen. Voor ‘Meneer Kaktus’ lijkt nu ook de laatste ronde geslagen. Er is namelijk door de Rabobank faillisement aangevraagd voor Peter Jan Rens, die vooral bekend werd als ‘Meneer Kaktus’

Peter Jan zit flink in de problemen, want ook zijn woonhuis dreigt geveild te worden. De Rabobank leende Rens en zijn bedrijf Kaktus Holding ruim een jaar geleden anderhalf miljoen euro, maar wegens een reeks van zakelijke tegenslagen kwam het maar niet van afbetalen. De Rabobank trok het krediet van Rens begin dit jaar in wegens achterstallige betalingen. En omdat de televisiemaker vervolgens geen kans zag om de lening af te lossen, vraagt de bank nu zijn faillissement aan. Er gaan geruchten dat Rens geld zou hebben weggesluisd naar Thailand. Deze ontkent Peter Jan Rens met klem en doet ze af als onzin. Tja, kweetniet…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:En het dochtertje van Peter Jan Rens heet….
Lees ook:Bram Moszkowicz eerste gast Jensen
Lees ook:Luxe auto-importeur Hessing failliet
Lees ook:Peter R de Vries doet aangifte tegen Steve Brown
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>