Belinda Meuldijk moet huis Rob de Nijs verlaten!


Belinda Meuldijk met de cast van Pipo de Clown

Belinda Meuldijk moet de voormalige echtelijke woning van haar en Rob de Nijs in Bosch en Duin binnen zes weken verlaten. Dat heeft de rechter in Utrecht vandaag bepaald in een kort geding dat zijzelf had aangespannen tegen haar ex Rob de Nijs. Hij op zijn beurt eiste dat Belinda de woning zo snel mogelijk zou verlaten.

In het kort geding eiste Meuldijk juist dat ze langer in de woning zou mogen blijven. Maar de rechter dacht hier duidelijk anders over en haar verzoek werd afgewezen. Mocht ze de woning niet op tijd verlaten, dan moet ze een  dwangsom betalen van 10.000 euro per dag tot een maximum van 300.000 euro.

Eerder maakten Meuldijk en De Nijs, die vorig jaar scheidden, de afspraak dat Meuldijk per 1 november 2008 de woning moest verlaten. Belinda liet toen weten geen nieuwe woning te kunnen vinden. De huizenjacht zou namelijk worden bemoeilijkt door de autistische stoornis van hun zoon Yoshi, die afhankelijk is van speciaal onderwijs. Vervolgens moest de rechter eraan te pas komen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Patty Brard moet huis uit!
Lees ook:Zoontje voor Rob de Nijs
Lees ook:Robert Schoemacher moet vader betalen
Lees ook:Video: Holleeder verliest rechtzaak Heineken-film
Lees ook:An Schrijft: Rob en Belinda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>