Susan Boyle nog wel een paar weken in kliniek


Britain’s Got Talent deelneemster Susan Boyle heeft zeker nog enkele weken psychische hulp nodig. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgevingen waarin gesproken werd dat Susan enkele dagen bij moest komen in de kliniek. Dit hebben artsen van The Priory kliniek, waar ze momenteel verblijft laten weten.

Professor Chris Thompson, hoofd medische staf van The Priory heeft laten weten weten dat iedereen die opgenomen wordt een een psychiatrisch ziekenhuis niet voldoende heeft aan een paar dagen behandeling, maar dat een verblijf van enkele weken noodzaak is. Hij benadrukt dat zijn kliniek geen rustoord is, geen spa, maar een psychiatrisch ziekenhuis. Kortom, de situatie met Susan Boyle lijkt een stuk ernstiger dan eerder voorgespiegeld werd. Volgens de arts zou Susan Boyle niet geheel vrijwillig opgenomen zijn in het ziekenhuis. Wij vragen ons naar aanleiding van deze opmerkingen vooral af of Susan als patient geen privacy heeft…

Buiten de kliniek zal er in ieder geval weinig rust zijn voor Susan Boyle, want televisieploegen hebben zich buiten de kliniek opgesteld om maar een glimp op te vangen van Susan. Van een echte break buiten de spotlights is dus niet echt sprake. Meer dan 19 miljoen kijkers zagen afgelopen zaterdag dat Susan Boyle de finale van Britain’s Got Talent niet won. Buiten de uitzending zou Susan een enorme ruzie hebben gemaakt met de producers van de show en storte daarna in haar hotelkamer in Londen in. Daarop belden personen die bij haar waren de dokter en politie. Toen deze arriveerden in het hotel was Susan wederom stennis aan het maken, waarna men besloot haar onder politiebegeleiding naar The Priory af te voeren.

Volgens een bron bij platenmaatschappij Sony zou een medewerker van Simon Cowell haar gisteren bezocht hebben en een platendeal aangeboden hebben. Maar volgens ons kan Susan voorlopig beter een beetje uit de spotlights blijven…

Lees ook:Susan Boyle stopt
Lees ook:Susan Boyle opgenomen in kliniek
Lees ook:Filmpje: Susan Boyle bij Oprah Winfrey!
Lees ook:Britse pers gaat los op Susan Boyle
Lees ook:Susan Boyle verliest Britain’s Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>