Christophe Haddad slaat Miss Nederland aan de haak


Christophe Haddad heeft een nieuwe vriendin. En niet zomaar een, hij heeft een Miss Nederland aan de haak geslagen. De acteur verscheen gisteren voor het eerst met de 27-jarige Sanne de Regt op de rode loper bij de Musical Awards.

In telegraaf zegt Haddad over zijn nieuwe relatie: “We zagen elkaar voor het eerst begin dit jaar, bij gezamenlijke vrienden. De vonken spatten er direct vanaf”. De twee hebben een beetje een lange afstandsrelatie, want Sanne woont in Milaan. In 2003 werd Sanne Miss Nederland. Christophe had eerder een lange relatie met musicalactrice Annemieke van der Veer. Deze relatie liep vorig jaar zomer stuk.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Mark van Eeuwen en Kim Kötter een stel
Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Kermit de Kikker binnenkort op Tinder?
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Christophe Haddad slaat Miss Nederland aan de haak

  1. Dennis

    Mooie Aanwinst voor showbisland!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>