De borsten van Victoria Beckham


Lange tijd werd er al gespeculeerd over de borsten van Victoria Beckham. Zijn ze echt of nep? Dat ze nep zijn mag nu wel duidelijk zijn, nu de ex-Spice Girl haar borsten heeft laten verkleinen. Of beter gezegd: haar implantaten heeft laten verwijderen.

Posh wil graag serieus genomen worden en wilde daarom van haar dubbel D-cup af. Haar grote borsten pasten volgens haar niet meer bij haar nieuwe rol als modeontwerpster en moeder van drie. Ze wil niet langer de ‘rondborstige voetbalvrouw’ zijn.

De vrouw van David Beckham zou in 1999 een borstvergroting hebben ondergaan. Ze zou toen van cup 75A naar 75D zijn gegaan. Twee jaar later werd dit dubbel D. Met de derde operatie vorige maand ging ze naar cup 75B, een doorsnee maatje dus. Het is te hopen dat ze nog in haar Armani lingeriesetjes past nu…

Lees ook:‘Victoria Beckham zwanger van een meisje’
Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!
Lees ook:Simona Halep heeft borsten laten verkleinen
Lees ook:De boobjob van Nicolette van Dam
Lees ook:‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De borsten van Victoria Beckham

  1. Pingback: De nieuwe borsten van Victoria Beckham | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>