Katie Price laat tattoo Peter Andre verwijderen

Jordan Sighted During A Photo Shoot In Ibiza

Het lijkt er op dat Katie Price aka Jordan op Ibiza haar tattoo die ze nog niet zo heel lang geleden liet zetten met de naam “Pete”, naar haar ex-man Peter Andre, heeft laten verwijderen. Ze verliet in Ibiza stad de tattoo shop met een bandje om haar pols, waar de tattoo zat. Het lingerie-model ging gisteren in Ibiza-stad de Inkadelic tattoo shop binnen en verliet deze enige tijd later met een verbandje om haar pols. Op deze pols had ze twee tattoos staan. Een met de naam Peter, omringd door hartjes en een met een kroontje en de naam Princess, naar haar dochtertje. Zie de foto’s hier. Jordan Sighted During A Photo Shoot In Ibiza

Waarschijnlijk heeft ze de naam van Pete laten weghalen door er een ander design overheen te zetten. Pete heeft ook een tattoo met de naam Katie op zijn ringvinger. Katie zou in Ibiza zijn voor een fotoshoot van haar semi-naakt kalender, maar ze is vooral bezig met feesten. Zo zou ze avond aan avond gespot worden met een mannelijk model, de 28-jarige Anthony Lowther. Vannacht nog werden ze samen schaars gekleed gespot toen ze naar de Boho Nightclub gingen, na avond aan avond in de Pacha te hebben staan feesten.

Katie Price Sighting In Ibiza

Lees ook:Katie Price scheld Peter Andre uit op Twitter
Lees ook:Katie Price dronken op Ibiza
Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Katie Price wil niet scheiden
Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Katie Price laat tattoo Peter Andre verwijderen

  1. Pingback: Katie Price scheld Peter Andre uit op Twitter | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>