Update: Perez Hilton mishandeld door Will.I.Am!


Wat er exact gebeurd is, weten we niet. Maar gossipkoning Perez Hilton is zo’n twee uur geleden mishandeld door Will.I.Am van de Black Eyed Peas en zijn bodyguards. Perez maakt hiervan ‘live’ melding op Twitter. Hij vroeg mensen om de politie te bellen en liet weten dat hij flink bloedde…

Update: Will.I.Am heeft inmiddels een video geupload waarin hij zijn versie van het verhaal verteld. Zie de video hier! Ook Will.I.Am heeft inmiddels een Twitteraccount aangemaakt. En ook Tila Tequila bemoeit zich er inmiddels mee…

Update 2: Perez Hilton heeft ook een filmpje opgenomen. Hij legt hierin zijn kant van het verhaal uit en zegt dat Will.I.Am liegt. Hij is duidelijk woest en barst zelfs in tranen uit. Zie de filmpjes hieronder.

Lees ook:Perez Hilton dient aanklacht in tegen manager B.E.P.
Lees ook:Rijke overleden erfgename (30) blijkt verloofde Tila Tequila
Lees ook:Video: Tiny en Lau vieren ook in 2009 “Kersemus”
Lees ook:De Sextape van Gossip Girl Leighton Meester
Lees ook:Video ‘Poes zonder broekje’ meer dan een miljoen x bekeken!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Update: Perez Hilton mishandeld door Will.I.Am!

  1. Pingback: Katie Price scheld Peter Andre uit op Twitter | Glamour

  2. Pingback: Reinier’s Column: Leve de Komkommertijd! | Glamour

  3. Pingback: Perez Hilton dient aanklacht in tegen manager B.E.P. | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>