Michael Jackson overleden?


Overleeft Michael Jackson deze dag nog wel? De website TMZ.com meldt dat Michael Jackson met grote snelheid naar het ziekenhuis is vervoerd. In de ambulance zou CPR zijn uitgevoerd (hartmassage).

Hij werd ongeveer een uur geleden thuis opgehaald door de ambulance. Inmiddels zijn zijn moeder en broers naar het ziekenhuis onderweg. Een lid van de Jackson familie heeft laten weten dat zijn toestand erg slecht is. Het zou mogelijk om een zelfmoordpoging gaan. We houden je uiteraard op de hoogte!

Update 23:45: Er gaan geruchten dat Michael Jackson zojuist overleden zou zijn. Uiteraard is dit nog niet bevestigd en we wachten op een officiele verklaring danwel bevestiging. Laten we hopen dat dit niet het geval is.

Update 23:50: Inmiddels meldt ook TMZ dat The King of Pop overleden is…

Update 00:20: CNN zegt dat Michael Jackson in een coma is.

Update 00:26: CBS News zegt dat Jackson echt overleden is.

Zie hieronder de beelden van de ambulance bij het huis van Michael Jackson.

Lees ook:Michael Jackson (50) overleden
Lees ook:Nog een zoon van Michael Jackson meldt zich!
Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Jackson Tribute gaat door
Lees ook:Horecamagnaat Sjoerd Kooistra (59) overleden

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Michael Jackson overleden?

 1. Marco

  Michael Jackson Dies
  Posted Jun 25th 2009 5:20PM by TMZ Staff

  We’ve just learned Michael Jackson has died. He was 50.

  Michael suffered a cardiac arrest earlier this afternoon and paramedics were unable to revive him. We’re told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back.

  Michael is survived by three children: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince “Blanket” Michael Jackson II.

  Jackson had 13 number one hits during his solo career.

  Story developing…

    /   Reply  / 
 2. Cisca

  We hope he finally has found rest after all the gossips (true or untreu) and our heart goes out to all family members, friends, fans, acquiantances. I’m sure the world will miss his music in the future. But surely he will never be forgotten. A legend forever! A fan of a lot of his songs! Cisca

    /   Reply  / 
 3. Bakkerszoon

  Op CNN kijk ik live, maar het klinkt absoluut niet goed. “Cardiac Assest” wordt over gepraat wat schijnbaar erger is dan een hartaanval. Er moet dan ook zeer snel gehandeld worden en daar zetten ze vraagtekens bij.

    /   Reply  / 
 4. jim

  DIT MAG NIET WAAR ZIJN !!!!!!

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Michael Jackson: de boeken die over hem verschenen | Boeken

 6. jocelyn

  als dit waar is, is dit de schuld van iedereen die hem geen leven gun(d)nen.Hij is een voorbeeld voor velen. Hij leert je te zijn wie je bent. Eerst Lady Diana, nu hem?

    /   Reply  / 
  1. Dannii

   Beetje vreemd dat je Lady Di met Micheal Jackson vergelijkt.. Vind het ook heel erg, voor zijn familie en zijn fans. En vooral omdat iedereen zo veroordeelde. Hij was een groot voorbeeld voor de muziekwereld!! Maar de link tussen Lady Di en Micheal Jackson zie ik niet.. Sorry

     /   Reply  / 
  2. Jordy Franken

   Hij leert je te zijn wie je bent?

   Al die correcties die hij aan zijn lichaam aan liet brengen waren dan niet echt een goed voorbeeld.

   Dit alles neemt natuurlijk niet weg, hoe tragisch het is dat hij is overleden.

     /   Reply  / 
 7. Raven

  Dit is echt verschrikkelijk! Ik hoorde het een half uur geleden en ik ben sindsdien alle updates hierover aan het bijhouden.. Ik hoop heel erg dat het allemaal maar geruchten zijn!

    /   Reply  / 
 8. Pim

  Ik moet weten of het echt zo is!
  nog zo jong en dit zou dan al de 2de king of pop zijn die op jonge leeftijd overlijd!

    /   Reply  / 
  1. Alexander

   De tweede king of pop? Wie was de eerste dan?
   Ik ken maar 1 king of pop. Niet in de war met Elvis, de king of rock’n roll?

   Heel tragisch. Heb er even een traantje om weg moeten pinken. Ben nooit een groot fan van zijn muziek geweest, hoewel iedereen zal moeten erkennen dat het vernieuwend, typerend, duidlelijk herkenbaar, en briljant geproduceerd was.
   Voor mij was het toch de persoon zelf die voor mij heel fascinerend was. Heb altijd een soort medeleven met hem gehad, vond het echt een tragische figuur in veel opzichten.

     /   Reply  / 
 9. Pingback: Michael Jackson (50) overleden | Glamour

 10. mark

  wel jammer , mja toch zien aankomen

    /   Reply  / 
  1. Lily

   Ik heb het ook zien aankomen…. ik snap al die ‘celebrity-vrienden’ niet… Dat ze zo ‘shocked’ waren… Toen het op het nieuws was dat ie naar het ziekenhuis was gebracht wist ik het al…Ik had een heel sereen gevoel en wist meteen dat ie niet meer leefde… Michael heeft rust… Ik hoop dat z’n echte vrienden beter wisten…

     /   Reply  / 
 11. Anneke

  Ik was nog wakker en zag het op internet. Ik vind het heel erg ja. Altijd dol geweest op zijn muziek. Een geweldig mens, maar wel iemand met heel veel pech. Ik voel me nogal verdrietig

    /   Reply  / 
 12. ziezouzan

  Het is jammer een goede artiest is heen gegaan , maar hoe tragisch het ook is, hij is beter af… Zo speelt nu elke radiostation in de wereld nu weer zijn muziek…terwijl hij de afgelopen jaren meer werd neergezet (terecht of niet) als een freak… vergane glorie…
  Nu spreekt iedereen weer over zijn genialiteit… iedereen roemt hem… Dat is nu… maar over een aantal weken zullen ook de andere verhalen weer naar boven komen en wellicht nog veel meer.. Het enige dat ik kan zeggen is dat ik denk dat als je over 25 jaar zijn muziek laat horen aan de dan zijnde tienders, ook zij weer gegrepen worden door zijn muziek.. dan ben je een geniaal muziekant geweest… en bovenal…. als een echte ster overlijd….dan doen ze dat in stijl en laten veel tragiek achter… zo ook Micheal Jackson ging heen als een echter ster, te vroeg, te tragisch leven achter de rug…en op een manier die genoeg ruimte voor speculaties over houdt..

  Chapeau !

    /   Reply  / 
  1. sharona

   tis echt een klootzak.. hij had moeten gaan niet michael want die verdiende het niet.

     /   Reply  / 
   1. Lily

    Ik ben het hartgrondig met je eens!!

      /   Reply  / 
 13. Lily

  Die vader van Michael is de hoofdverantwoordelijke in dit hele gedoe… Zoals die man zijn zonen heeft ‘opgevoed’.. .. Ik heb kinderen dus ik weet waarover ik praat!!
  En nu heeft ie ook nog de voorlopige voogdij over de kinderen (ik hoop dat ie zijn handen en meer thuis houdt!)én is ie voorlopig de baas over Michael’s nalatenschap… De kinderen moeten zo snel mogelijk naar een pleeggezin met z’n drieën (want Debbie Rowe wil alleen de oudste twee, en het kan haar ogenschijnlijk niets schelen als de drie kinderen uit elkaar getrokken worden)… En dan zo normaal mogelijk opgroeien als het nog kan..!!
  De moeder van Michael is ook een ‘push-over’, zij heeft nooit iets voor haar zoon gedaan!
  En wat Janet betreft op die BET-Award-show:
  goed gespeeld meid! Ik hoop dat de kids niet naar jou gaan..!!! Michael heeft nog een zus die niet in de showbizz zit (Maureen, Rebbie)…Die zou de kinderen misschien moeten aannemen… :) )?

    /   Reply  / 
 14. zilan

  ik kan niet gelove dat ichael dood is
  ik weet het zekker dat het schld van de dokter
  als hij geen medicijn gaf en dan nog meer
  was hij hier nog ik snap het niet ik ben fan van mihael ik vind hem geweldig ik snap dokters soms
  niet wat willen ze doen helpen of die gene overlijde
  now ik denk dat de somig heel lief is diep van binnen en dat ze heel erg een mens tot leve wilt doen
  maar waarom gaf de dokter medicijne aan michaelik weet het gewoon het is de schuuuullllldddd van de dokter

    /   Reply  / 
  1. tamana

   ik vind het waar wat zilan zegt hellemaal
   als de dokter niet meer medicijn gaf was michael hier nog

     /   Reply  / 
 15. Pingback: Een mooi en gezond 2010 toegewenst! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>