Oops, she did it again? Britney verloofd?

Is dat een verlovingsring om Britney’s vinger? Zou Britney Spears verloofd zijn met haar nieuwe liefde Jason Trawick? De zangeres werd twee dagen geleden gespot door paparazzi, waarbij ze duidelijke de peperdure ring om haar vinger toonde (zie foto). Het was duidelijke dat ze de ring graag wilde tonen aan de rest van de wereld. Maar of het een verlovingsring was… daar wilde ze geen commentaar op geven!

Lees ook:Peperdure sieraden Back Street Boy verdwenen
Lees ook:William en Kate, de huwelijksplechtigheid
Lees ook:En dit is Jan Smit’s dochter Emma!
Lees ook:Let’s kick some ass!
Lees ook:Suri Cruise (3) nu al glamourous op hakken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>