Zie de bijzondere familiefoto’s van Michael Jackson!

Voor de buitenwereld leek Michael Jackson maar een vreemde. Zijn kinderen werden afgeschermd met maskers en dekentjes en leken afgesloten van de buitenwereld. Dat zij wel degelijk vriendjes en vriendinnetjes hadden en Michael best een family man was die ook gewoon feestte met vrienden, blijkt uit de privéfoto’s die TMZ.com op hun website plaatste. Zie de bijzondere foto’s hier!

Lees ook:Het 911 gesprek over Michael Jackson!
Lees ook:Michael Jackson was gay!
Lees ook:Michael Jackson’s vierde kind
Lees ook:Bieden op de gleufhoed van Michael Jackson
Lees ook:Foto’s repetities afsluitceremonie Olympische Spelen uitgelekt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zie de bijzondere familiefoto’s van Michael Jackson!

  1. neja

    waarom moet alles op hem zitten ales over hem liegen het houd nu op met dat geleugen dat is niet leuk voor hem jullie weten niet wat jullie aanrigten hij kon vroeger geen kind zijn jo en dan rigt je dit aan dat is belachelijk groetjes neja

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>