Nederlandse fans ook welkom op memorial Michael Jackson


Concertpromotor Randy Phillips heeft laten weten dat ook fans buiten de Verenigde Staten welkom zijn op de Memorial voor Michael Jackson in Staples Center in Los Angeles. In eerste instantie was besloten de 17.500 kaarten alleen beschikbaar te stellen voor inwoners van de V.S. Meer dan een half miljard mensen hebben zich al aangemeld via de speciale website.

Iedereen boven de 16 jaar kan zich op deze site registreren om de Memorial bij te wonen. Onder de inschrijvers worden 17.500 kaarten verloot, waarvan 11.000 voor Staples Center en 6.500 voor het Nokia Center, waar men op scherm mee kan kijken. Overigens worden degenen die aanwezig mogen zijn op maandagochtend (maandagavond Nederlandse tijd) pas geinformeerd dat ze aanwezig mogen zijn, dus voor mensen buiten de VS zal het dan nog lastig worden om een vliegticket te krijgen…

Lees ook:Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”
Lees ook:Michael Jackson Memorial in foto’s
Lees ook:De livestream beelden van de Michael Jackson Memorial
Lees ook:Michael Jackson dinsdag begraven
Lees ook:Volg Michael Jackson Memorial op Glamourblog (live updates!)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nederlandse fans ook welkom op memorial Michael Jackson

  1. Pingback: Twitted by Glamourblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>