Michael Jackson dinsdag begraven

Niet alleen de herdenkingsdienst voor Michael Jackson zal morgen plaats vinden. Ook de begrafenis zal dinsdag in Los Angeles plaatsvinden. Afhankelijk van de drukte zal de begrafenis voor of na de herdenkingsdienst plaats vinden. Jackson zal worden begraven in een gouden kist ter waarde van 25 duizend dollar.

Tijdens de herdenkingsdienst in het Staples Center mogen 11.000 fans afscheid nemen van hun idool. In het nabijgeleden Nokia Theatre kunnen 6.500 fans het evenement volgen op grote schermen. Op eBay, worden al kaartjes aangeboden voor 15 duizend dollar per stuk.

De herdenking zal waarschijnlijk zo’n 90 minuten duren. Er is inmiddels bekend geworden dat in ieder geval Mariah Carey zal zingen en mogelijk zullen ook Justin Timberlake, Diana Ross en Stevie Wonder op het podium zullen staan. De herdenkingsdienst wordt live uitgezonden via televisie en internet. De NOS zal de herdenking ook uitzenden, vanaf 18.30 uur op Nederland 3. Vanaf 18.00 uur wordt bij RTL 4 in de bulletins van ‘RTL Nieuws’ en ‘Editie NL’ stilgestaan bij de herdenkingsdienst in Los Angeles, met reportages en live-schakelingen met Amerika-correspondent Erik Mouthaan.

Aansluitend besteedt het team van ‘RTL Boulevard’ ruimschoots aandacht aan het eerbetoon aan The King of Pop, onder meer met rechtstreekse bijdragen vanuit L.A. van verslaggevers Michiel Vos en Erik Mouthaan. Ook in het ‘Half Acht Nieuws’ en de daaropvolgende extra uitzending van ‘RTL Boulevard’ komt de herdenkingsdienst die plaatsvindt in het Staples Center uitgebreid aan de orde.

UPDATE: Inmiddels is bekend geworden dat Michael voor de herdenking begraven zal worden, namelijk om 17:00 Nederlandse tijd. Hij zal begraven worden op Forest Lawn. De herdenkingsdienst zal om 19:00 Nederlandse tijd plaatsvinden. Berichten over de begrafenis spreken elkaar echter tegen. TMZ meldt bijvoorbeeld dat het lichaam van Michael aanwezig zal zijn bij de Memorial in Staples Center.

Lees ook:Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”
Lees ook:Begrafenis Michael Jackson definitief op 29 augustus
Lees ook:Nederlandse fans ook welkom op memorial Michael Jackson
Lees ook:Michael Jackson Memorial in foto’s
Lees ook:‘Michael Jackson wordt NIET begraven op Forest Lawn!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>