Video: de geestverschijning van Michael Jackson!

Fans weten het zeker: zij zijn er van overtuigd de geest van Michael Jackson te hebben gezien tijdens een filmpje dat werd geschoten op Neverland. De geest verscheen tijdens het CNN programma “Inside Neverland” waarin Larry King de broer van Michael Jackson, Jermaine, interviewde. Op een bepaald moment als de camera een lange gang op beeld zet is er een schaduwachtig figuur te zien aan het eind van de hal. Fans op diverse fora laten weten zeker te zijn dat het de geest van Michael is. Zie de spooky beelden hieronder.

Overigens vindt vanavond een extra uitzending plaats van RTL Nieuws bij RTL 4. In ‘In Neverland: Thuis Bij Michael Jackson’ neemt RTL 4 als enige Nederlandse zender een exclusief kijkje op het mythische toevluchtsoord van wijlen Michael Jackson. Om half 11 op RTL4.

Voor meer paranormale zaken, kijk bij onze collega’s op Paranormaal.blog.nl!

Lees ook:Persconferentie Michael Jackson vanmiddag live te volgen
Lees ook:Michael Jackson’s vierde kind
Lees ook:Michael Jackson verkoopt Neverland aan… zichzelf!
Lees ook:Jackson Tribute gaat door
Lees ook:‘Michael Jackson wordt NIET begraven op Forest Lawn!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: de geestverschijning van Michael Jackson!

  1. samira

    filmpje doet het niet dus hoe kan ik het weten??????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>