Zie de beelden van het verhoor van Michael Jackson!

News of the World toonde vandaag exclusieve beelden van het verhoor van Michael Jackson over het vermeende kindermisbruik. Op de video zie je een nerveus lachende Michael, die zich duidelijk ongemakkelijk voelt over de hele situatie. Zie de beelden hieronder.

Overigens kwam News of the World ook met excusieve foto’s waarop Debbie Rowe samen met Michael Jackson nog een gelukkig gezinnetje leek. Deze foto’s kunnen grote invloed hebben op een mogelijke voogdijzaak.

Lees ook:Arnold Klein toch de vader van kids Michael Jackson?
Lees ook:Debbie Rowe geeft haar rechten niet op
Lees ook:Is Mark Lester de vader van Paris Jackson?
Lees ook:Michael Jackson’s dokter de vader van zijn kids?
Lees ook:Michael had homosexuele relatie met verpleger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>