Britain’s Got Talent-kandidaatje zingt tijdens Memorial Jackson


BRITAIN’S Got Talent kandidaatje Shaheen Jafargholi zal naar verluid vandaag zingen tijdens Michael Jackson’s Memorial. Het 12-jaar oude britse jongetje is uitgenodigd door de Jackson familie die hem lieten weten dat de King of Pop een grote fan was van zijn Michael Jackson Tribute act.

Shaheen speelde de jonge Jackson in de Thriller Live show op West End. Hij zal naast de vele sterren verschijnen in het Staple Center tijdens de herdenkingsdienst. Welk nummer hij zal gaan zingen is nog niet bekend. Naar verwachting zullen miljarden mensen zijn optreden op televisie gaan zien. Michael had Shaheen ook willen vragen voor enkele concerten in het O2.

Alvast een voorproefje van wat je van Shaheen kan verwachten? Zie de video hieronder.

Lees ook:Michael Jackson Memorial, een compilatie filmpjes
Lees ook:Michael Jackson dinsdag begraven
Lees ook:Nog meer talent in Britain’s Got Talent: Shaheen Jafargholi
Lees ook:Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”
Lees ook:Jackson Tribute gaat door

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Britain’s Got Talent-kandidaatje zingt tijdens Memorial Jackson

  1. Pingback: Volg Michael Jackson Memorial op Glamourblog (live updates!) | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>