Bridget wél getrouwd in Las Vegas! (zie bewijs)


Bridget Maasland is wel degelijk getrouwd in Las Vegas met haar Pepijn. Volgens de archieven trouwde Bridget Maasland op 7 juli met Pepijn Padberg. Zie het archiefresultaat hieronder…

Bridget werd begin deze week in een bruidsjurk in Las Vegas gesignaleerd. Volgens Albert Verlinde zou het mogelijk zijn gegaan om opnames voor een nieuw tv-programma, maar het lijkt zeker dat de twee echt in het huwelijksbootje zijn gestapt in the city that never sleeps. Nu zullen ze het in Nederland nog wel even officieel voor de wet moeten doen.

UPDATE: Bridget en Pepijn zijn inderdaad getrouwd in Las Vegas, maarrrr… zo liet ze vanavond aan RTL Boulevard weten, was het een promotie voor een LG Viewty toestel, waar bovenstaande foto mee werd gemaakt. Bridget noemde het wel een “generale repetitie” voor een echt wettelijk huwelijk, dus het lijkt er op dat ze die stap alsnog zullen nemen in Nederland.

Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland getrouwd met assistente Hans Klok’
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’
Lees ook:Breuk Bridget Maasland en Pepijn definitief

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bridget wél getrouwd in Las Vegas! (zie bewijs)

  1. Pingback: Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>