‘Yolanthe stal voor 2 ton van Jan Smit’

Een rel in Volendam: De moeder van Jan Smit beschuldigt Yolanthe Cabau van Kasbergen van diefstal! Volgens Gerda, de moeder van Jan, zou Yolanthe voor bijna 200.000 euro aan spullen hebben meegenomen uit het huis van Jan.

Dit zou zijn gebeurd toen Yolanthe haar spullen uit de villa heeft gehaald. Yolanthe zou tijdens het verhuizen van de spullen uit het huis iets meer mee hebben genomen dan dat haar toebehoorde… Yolanthe zou op haar beurt woest zijn over deze beschuldiging en zou zelfs overwegen om de moeder van Jan voor de rechter te slepen vanwege laster.

UPDATE: Morgen staat de vroege editie van SBS Shownieuws geheel in het teken van een exclusief interview dat Evert Santegoeds had met Gerda Smit, de moeder van Jan. Voor het eerst praat zij openlijk over de geruchtmakende breuk tussen haar zoon en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Exclusief in Shownieuws doet Gerda onthullende uitspraken en neemt zij geen blad voor de mond. Over Yolanthe zegt Gerda: “Ik heb haar altijd een leuke schoondochter gevonden. Ze heeft hier twee jaar over de vloer gelopen en ik heb nooit problemen met haar gehad. Maar na dit geintje heb ik een hele rare smaak in mijn mond gekregen.”

Gerda Smit zegt ook dat Yolanthe na haar vertrek uit Jan zijn villa dingen heeft gedaan die volgens haar alle fatsoensnormen te boven gaan. “Een heel groot bedrag is er weg. Erg veel geld”, aldus de moeder van Jan Smit. Op de vraag van Evert of het om een ton gaat, antwoordt Gerda: “Misschien wel meer…” Zie hier een preview.

Shownieuws – Vroege Editie wordt gepresenteerd door Viktor Brand en Evert Santegoeds en is dinsdag 14 juli live te zien om 19.15 uur bij SBS 6.

Zie ook Een kale kerst voor Jan Smit

Lees ook:Video: Moeder Jan Smit doet een boekje open
Lees ook:“Jan en Liza hebben een relatie” zegt moeder Smit
Lees ook:Een kale kerst voor Jan Smit…
Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Voortaan 7 dagen Shownieuws

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “‘Yolanthe stal voor 2 ton van Jan Smit’

 1. ann

  Nou ik geloof nooit dat Yolanthe 2 ton zou hebben gepikt.Vindt het niet netjes om nu toch maar met modder te gaan gooien.Zegt meer over mevrouw smit?

    /   Reply  / 
 2. Mo

  Hou je bek man Yolanthe is gewoon een aarshoer

    /   Reply  / 
 3. Ray

  Sommige mensen hebben blijkbaar nooit genoeg.

    /   Reply  / 
 4. moesa

  tja je moet wat verzinnen he als je nooit bij je schoondochter welkom bent geweest op de koffie, ze zal wel bedoelen 2 ton haring whehehe

    /   Reply  / 
 5. neel

  goed gedaan mevr smit,ik zou het zelfde gedaan hebben.
  zulke types moet je aanpakken,en dat heeft u gedaan
  prima.

    /   Reply  / 
 6. Amsterdammertje

  Ik dacht dit wordt ordinair maar ik kom hierop terug. Dit verzin je niet. Wesley mag wel oppassen. “Een raaf stopt niet met een glimmertje.” Jan Smit, als je niet in een kartonnen doos wakker wilt worden dan moet je je toch wat harder opstellen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>