Een kale kerst voor Jan Smit…


Het was weer smullen wat de “real life Palingsoap” van Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen betreft. In een interview met SBS Shownieuws deed Gerda Smit, de moeder van Jan, een boekje open over haar ex-schoondochter. Deze haalde vrijwel het hele huis van Jan leeg. Kerstballen, keukenpapier, voor 2000 euro aan zijden bloemen, gastendoekjes, konijnenbontjes, beddengoed waar ook Maxima en Willem-Alexander onder slapen… alles wat duur was, was weg!

Gerda had alles geteld en er is ‘heul veul weg’. Ze heeft alle bonnetjes nog en legde ook alles netjes op foto vast. Vooraf én achteraf. Twee vrachtwagens vol spullen nam Yolanthe mee en dat terwijl ze volgens de moeder van Jan alleen met een onderbroek was gekomen. Van de kerstballen bleven alleen de prijsjes achter. Ook die had mevrouw Smit netjes verzameld in een zakje. Wij denken dat de moeder van Wesley Sneijder inmiddels ook aan tellen geslagen is. Je weet tenslotte maar nooit…

Lees ook:‘Yolanthe stal voor 2 ton van Jan Smit’
Lees ook:“Jan en Liza hebben een relatie” zegt moeder Smit
Lees ook:Video: Moeder Jan Smit doet een boekje open
Lees ook:Is de familie Smit gek aan het worden?!
Lees ook:Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Een kale kerst voor Jan Smit…

 1. Pingback: ‘Yolanthe stal 2 ton van Jan Smit’ | Glamour

 2. Ted Castro

  Tsja….Mevrouw Smid versterkt, met dit domme interview, het stereotype beeld wat de meeste ederlanders al hadden van Volendam..n.l een vissersdorp met een overschot aan kortzichtige, door eeuwenlange inteelt van alle belangrijke verstandelijke vermogens beroofde, bevolking die uitsluitend sentimentele teksten zingend op altijd dezelfde deuntjes nog wat van hun leven proberen te maken. Dit was haar mogelijkheid om even uit de schaduw te treden van haar, ten onrechte beroemd geworden, kinderen…Ze is er, in ieder geval, in geslaagd zichzelf onsterfelijk belachelijk te maken.

    /   Reply  / 
 3. jekkertje

  Ik zou het niet beter kunnen verwoorden, behalve misschien dat het Smit is.

    /   Reply  / 
 4. Anne

  Niet alle Volendammers zijn zoals hierboven staat geschreven; er zijn er ook die zich hier diep voor schamen. Vuile was hang je niet buiten, zeker niet op SBS 6! Dit is inderdaad weer even een knap staaltje ‘materialistisch Volendam’. Laat die kinders t lekker zelf uitzoeken moeder Smit!

    /   Reply  / 
 5. jef

  Ik heb ook weleens verkering gehad met een volendamse meid, toen het uit was ben ik snel naar het buitenland vertrokken. Ik werd gewoon gestalked door die moeder en broers.Tis gewoon eng,je weet ook niet wat voor kinderen eruit komen als je iemand van daar trouwt…

    /   Reply  / 
 6. Johan Bier

  Dan krijg je mooie kinderen……

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>