Zowel Rachel als Roxeanne Hazes weer vrijgezel


Kwam ons vorige week nog ter ore dat Rachel Hazes een punt heeft gezet achter haar relatie met de Italiaan Niccolo Armaroli, ook haar dochter is weer vrijgezel. Roxeanne had al drieënhalf jaar een relatie met haar vriend, maar de klad kwam er in. “Het leek er steeds meer op alsof we getrouwd waren”, zegt ze deze week in Story.

Roxeanne en haar vriend zagen elkaar bijna dag en nacht. In Story zegt ze daarover: “We kregen steeds vaker ruzie. Gelukkig zijn we toch als vrienden uit elkaar gegaan”. Moeder Rachel verbrak haar relatie met Niccolo, omdat ze het heen en weer gereis niet meer zag zitten. Ze had er een hekel aan om iedere keer afscheid te moeten nemen van haar kids.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Rachel en Roxeanne Hazes doen mee aan Het Zesde Zintuig
Lees ook:Rachel Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Moeder Rachel Hazes overleden
Lees ook:Sweet Sixteen party voor Roxanne Hazes
Lees ook:Johnny de Mol en Bridget Maasland definitief uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>