Ex- Dolly Dot Ria Brieffies (52) overleden


Vanmorgen bereikte ons het verschrikkelijke nieuwe dat Dolly Dot Ria Brieffies gisteravond in haar woonplaats Westerland is overleden. Het ging de afgelopen week al slechter met de zangeres, maar zulk nieuws komt toch altijd weer keihard aan…

Op de website van de Dolly Dots valt te lezen: “We zijn diep geraakt door het overlijden van Ria. Ze was niet alleen een mede-Dolly Dot, maar vooral een geweldige, mooie vriendin. We zijn blij met de tijd die ze nog heeft gehad sinds de diagnose, maar we zullen haar verschrikkelijk missen. We troosten ons met de gedachte dat Ria zoveel moois gedaan heeft en voor zoveel mensen iets speciaals betekende. Dat was goed te zien aan de ontelbare reacties op de weblog die zij op haar website bijhield. We willen Hans, Maikel en Melissa en haar familie en vrienden heel veel sterkte toewensen.”, aldus de overgebleven Dolly Dots Angela, Anita, Esther, Patty en Sjeel.

Bij Ria werd in november 2008 longkanker geconstateerd. Ria Brieffies is slechts 52 jaar geworden.

Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder
Lees ook:Conny laat beslag leggen op huis Hans Breukhoven
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares
Lees ook:Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?
Lees ook:Video: Sylvie van der Vaart krijgt eigen Barbie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ex- Dolly Dot Ria Brieffies (52) overleden

  1. Pingback: 2009: Zij die ons zijn ontvallen | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>