De Playboy-foto’s van Heidi Montag (zie foto’s)

Menig man heeft er naar uitgekeken: de Playboy-shoot van Heidi Monttag. Inmiddels ligt de Playboy met foto’s van een naakte The Hills-ster Heidi Pratt-Montag, die overigens beweert dertig orgasmes per dag te hebben, in de winkels. En guess what? De mannen zijn teleurgesteld…

Want volgens de heren valt er te weinig te zien op de foto’s van Heidi. Ze is namelijk niet geheel naakt en houdt haar broekje aan. En waarschijnlijk met reden, want Heidi heeft God weer gevonden. Op Twitter heeft ze het vrijwel nergens anders meer over. Ook zou men op de foto’s flink te keer zijn gegaan in Photoshop en zou er weinig meer echt zijn. Haar man Spencer Pratt is in ieder geval heel trots op zijn naakte Heidi. En wat vinden onze lezers er van? Kijk en oordeel zelf.

Lees ook:Model Heidi Klum gaat strijd aan tegen topless foto’s
Lees ook:Dochtertje voor Heidi Klum en Seal
Lees ook:Michael Jackson was kaal!
Lees ook:Heidi Klum uit de kleren in GQ
Lees ook:Lady Gaga weer halfnaakt op cover

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Playboy-foto’s van Heidi Montag (zie foto’s)

  1. Robine

    Het lijkt steeds meer op een plastic pop!!niet te geloven zo jong en nu al verdoemd! triest figuur is het geworden! constant bezig met haar kristallen en afgesloten leven!haar ramen zijn gewoon bedekt met kranten zodat ze totaal geen contact meer heeft met de buiten wereld! het is maar goed dat ze bij hwaar wagelijke hubby spenser pratt weg is! alhoewel het me lijkt of dit ook weer te doen is voor de aandacht!!ik vond haar moeders reactie de beste reactie die je kan geven! wat moet je zeggen als je dochter opeens op je stoep stond en helemaal verbouwd is als Heid Montag? idd wat moet je zeggen? mooi is het niet en ze was gewoon veel knapper voor de operaties!!! gewoon een feit!!! trieste doos is het geworden!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>