Te huur: het chique appartement van Otazu


Op zoek naar een mooi optrekje in onze hoofdstad? Misschien is het appartement van Rodrigo Otazu wat voor je. Het chique appartement in de Kerkstraat te Amsterdam staat te huur voor 3800 euro per maand. Inclusief meubilair! Sieradenontwerper Otazu woont op dit moment zelf in New York en het lijkt er op dat hij voorlopig niet naar Nederland terug zal keren.

Het appartement heeft onder meer een hal met garderobe kast, eetkeuken met mooie houten tafel en 6 stoelen, alle denkbare inbouwapparatuur is aanwezig tot en met ingebouwd koffiezetapparaat. De keuken is super geoutilleerd met keukenmachines en een compleet eetservice, bestek etc. Royale woonkamer met mooie meubels, televisies, stereoapparatuur etc. Verder een Royale slaapkamer met goed king size bed, inbouwkasten, televisie. Super de luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel, separate douche, toilet. Waskast met wasmachine en droger.

Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van het pand. De benedenbuurman is niemand minder dan Martijn Krabbe. Zie de foto’s van het appartement hier.

Lees ook:Otazu failliet? Otazu gaat gewoon door! (zie videoboodschap)
Lees ook:John Legend doet zijn appartement voor minder weg
Lees ook:Rafael Nadal wint Wimbledon
Lees ook:Appartement Doutzen Kroes te huur
Lees ook:Villa Wesley Sneijder te koop (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>