Sylvie van der Vaart is kaal


De chemokuren hebben bij Sylvie van der Vaart – Meis blijkbaar toch meer schade aangericht dan verwacht. Ze heeft inmiddels zo veel haar verloren, dat de voetbalvrouw heeft besloten al haar haren eraf te laten halen. Dat vertelt ze in een interview met RTL Boulevard dat vanavond wordt uitgezonden.

Sylvie werd er zo verdrietig van dat ze ‘s ochtends steeds plukken haar op haar kussen vond. Uiteindelijk besloot ze d’r haren eraf te laten halen bij een speciale kapper. Sylvie heeft d’r haarloze hoofd zelf niet gezien.

“Ik heb mezelf nog nooit zonder haar gezien. Dat wil ik niet. Deze salon is een goeie plek voor vrouwen die dat niet willen. De spiegel wordt dan met een gordijntje bedekt en dan pas wordt je haar eraf gehaald. Je pruik komt er dan gelijk er op”, vertelt Sylvie voor de camera voor RTL Boulevard. Het interview zal vanavond te zien zijn bij RTL Boulevard. Eerder plaatste het weekblad Party een gephotoshopte foto van een kale Sylvie. Nu is dit dus helaas voor haar werkelijkheid geworden…

Bron: RTL

Lees ook de column Supervrouw Sylvie van der Vaart

Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart
Lees ook:Sylvie van der Vaart-Meis wint Duitse televisieprijs
Lees ook:Sylvie van der Vaart doet het goed met een bal (zie video!)
Lees ook:Sylvie van der Vaart zonder pruik (zie foto’s!)
Lees ook:‘Sylvie van der Vaart gaat vreemd!’

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sylvie van der Vaart is kaal

 1. An de Wit-Akkermann

  Zojuist heb ik haar interview bij RTL Boulevard gezien. Diep respect voor Sylvie!!!

    /   Reply  / 
  1. An de Wit-Akkermann

   Wil hier echter toch nog aan toe voegen dat het wonderlijk is en blijft dat zij lichamelijk niets merkt. Ben dan ook benieuwd naar reacties van vrouwen die ook een chemokuur ondergaan of hebben ondergaan.

     /   Reply  / 
 2. Len

  Hoezo diep respect? Ok, als je moet omgaan met kanker krijg je heus wel mijn respect, maar kom op, waarom is Sylvie MEis opeens een soort heldin geworden? Omdat ze omgaat met kanker? Volgens mij is dat de enige optie als je kanker hebt. Wat moet je anders? GOrdon noemde haar ongelooflijk bewonderenswaarig. Hoezo? Ik zie gewoon een super ijdel leeghoofd die wat zit te kletsen over haar ziekte. Een hele erge ziekte, dat weet ik heus wel, maar laten we niet meer van Sylvie MEis maken dan ze is. Met kanker omgaan doet elke kankerpatient. En dat zijn er veel hoor. Veel vrouwen die gewoon hun kale hoofd accepteren. En ik vind het best dat zij haar kale hoofd niet accepteert, maar ongelooflijk bewonderenswaardig vind ik het nou ook weer niet. Overdreven geklets allemaal.

    /   Reply  / 
  1. Marinka

   Helemaal mee eens.

     /   Reply  / 
 3. nick

  kaaaaaaaal hahahahahahhaahah

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>