Relatie Doutzen Kroes is voorbij

Cannes Film Festival day 5

De relatie tussen Doutzen Kroes en het model Craig is over. Het 24-jarige model bevestigde het nieuws tegen RTL Boulevard. “Ik wil eigenlijk liever niet over privézaken praten, maar omdat er al zoveel over wordt gezegd mag iedereen nu wel weten dat mijn relatie met Craig over is”, liet ze in Boulevard weten.

Het stel had ongeveer anderhalf jaar een relatie. Craig is een neefje van Lenny Kravitz. Op de geruchten dat ze inmiddels al een nieuwe vriend aan de haak zou hebben geslagen, wilde ze niet reageren. Er gaan namelijk geruchten dat ze het inmiddels doet met de Nederlandse dj Sunnery James.

Lees ook:Sony niet blij met lekken duet Michael Jackson (zie video)
Lees ook:Droeg Lenny Kravitz een cockring?
Lees ook:‘Doutzen Kroes en Sunnery James getrouwd’ (zie video!)
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger!
Lees ook:Lenny Kravitz en Dom Pérignon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>