Begrafenis Jackson uitgesteld naar 3 september

Meldden we vorige week nog dat Michael Jackson op zijn verjaardag begraven zou worden, nu blijkt deze datum verplaatst naar 3 september. De begrafenis zou eerst verplaatst worden naar 31 augustus, maar dit leverde problemen op omdat de scholen die dag weer beginnen. Nu heeft de familie vandaag in een statement laten weten dat de besloten begrafenis op 3 september op Forest Lawn in besloten kring zal plaatsvinden.

Lees ook:Brittany Murphy op kerstavond begraven op Forest Lawn
Lees ook:Begrafenis Michael Jackson definitief op 29 augustus
Lees ook:Michael Jackson begraven (zie foto’s en video!)
Lees ook:Michael Jackson dinsdag begraven
Lees ook:Duran Duran ook niet naar NL in september!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>