Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley


Jan Dulles van de 3J’s en Jan Smit zijn dikke vrienden, maar of ze dit nog zullen zijn na de uitspraken van Jan Dulles in Flair, vragen wij ons af. Jan Dulles vertelt in een interview aan het blad namelijk dat Jan na het zien van het filmpje van een zoenende Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder er ‘keihard om gehuild’ zou hebben…

“Ik was erbij toen hij die beelden voor het eerst zag. Ik heb gedurende het item alleen maar op Jan gelet en voelde tot in m’n tenen: dit kan gewoon niet. Dat Jan zoiets moest zien op televisie vond ik heel vernederend.” De 3J’s zanger zegt dat Jan Smit zich eerst goed probeerde te houden. “Maar toen wij na de pauze weer het podium opmoesten, heeft hij keihard gehuild.” Volgens Dulles heeft Jan geen schuld de breuk tussen de twee. “Alles heeft hij voor Yolanthe gedaan.”

Jan is inmiddels gelukkig met Liza en ook Yolanthe heeft inmiddels bekend een relatie te hebben met Wesley Sneijder.

Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe
Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!
Lees ook:Yolanthe en Jan Smit uit elkaar!
Lees ook:Yolanthe met Wesley naar Ibiza?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley | Glamour [blog.nl] on Topsy.com

  2. ivonne

    ik hoor nu nog steeds reacties over yolanthe en jan verleden week nog in de palingsoap over wie zijn echte vrienden zijn…. die wisten toch ook dat jan al vreemd geweest was voor dat filmpje met wesley sneijder dus beetje mosterd na de maaltijd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>