Ook Doutzen Kroes was aanwezig op Sunset Grooves!

Ook topmodel Doutzen Kroes was zaterdag aanwezig op het dancefeest in Hoek van Holland dat compleet uit de hand liep. Gelukkig bevond het model zich op een veilige afstand van de rellen. Ze stond namelijk op het podium met haar nieuwe vriend dj Sunnery James die deze avond moest draaien…

Vlak na het optreden van de dj braken de rellen uit. Doutzen en Sunnery probeerden de rampenplek te ontvluchten, maar konden helaas niet meer weg. Pas na enige tijd toen alles weer onder controle was, konden ook zij het feest veilig verlaten. Hierdoor miste Sunnery James wel zijn optreden in Panama.

Aan Trouw vertelde Sunnery James: “Ik was net klaar met draaien en stond met mijn rug naar het publiek. Iemand tikte me op de schouder en zei ‘moet je nu eens kijken’. Toen ik me omdraaide zag ik de menigte uit elkaar rennen. Mensen raakten in paniek. Ook hoorde ik schoten. Later vertelde een meisje van de organisatie me met met trillende stem dat ze iemand in het publiek had zien staan die om zich heen aan het schieten was met een pistool.’”

Bij het uit de hand gelopen strandfeest Sunset Grooves in Hoek van Holland is zaterdagavond een 19-jarige man, Robby van der Leeden, doodgeschoten. Acht andere mensen raakten gewond. Zie de beelden hieronder (let op: bevat grove taal)

Lees ook:Dochter Doutzen Kroes en Sunnery James geboren
Lees ook:‘Doutzen Kroes en Sunnery James getrouwd’ (zie video!)
Lees ook:Jongetje voor Doutzen Kroes: Phyllon Gorré
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger!
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ook Doutzen Kroes was aanwezig op Sunset Grooves!

  1. Pingback: Radio Veronica 80’s & 90’s Beachparty afgelast | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>