Jackson Tribute gaat door


Er komt een speciaal concert ter ere van Michael Jackson. Jermaine en Katherine Jackson hebben opdracht gegeven om het speciale Michael Jackson: The Tribute concert te laten organiseren. Het evenement zal plaats vinden op 26 september a.s. in Wenen.

Er zullen zo’n 100.000 mensen het concert bij kunnen wonen en er zijn plannen om de show ook live op televisie uit te zenden. De grootste sterren ter aarde zullen optreden, maar wie er exact zullen optreden is (nog) niet bekend. In een officieel statement aan TMZ laat Katherine Jackson, de moeder van Michael, weten:

“When Jermaine told me about the Save The World Awards in Austria, at
which he received a special honor on behalf of Michael, and about his plan to
hold a tribute on September 26th for his brother in Vienna, I immediately
found this a wonderful idea because of Michael’s influence and impact
around the world. An event of this dimension not only keeps Michael’s spirit
alive, more than that: It gives millions of fans the opportunity to experience
his music and celebrate the life of my son. I am sure Michael would love it.”

Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer nieuws komt over de optredens op deze bijzondere avond. Vandaag werd overigens bekend dat Michael overleden is aan een overdosis Propofol. Of de arts van Michael, Dr. Conrad Murray in staat van beschuldiging zal worden gesteld, is nog niet bekend.

Lees ook:Familie Jackson niet blij met Tribute Concert
Lees ook:Eerste namen Michael Jackson Tribute concert bekend
Lees ook:Michael Jackson Tribute Concert geannuleerd!
Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer
Lees ook:Siedah Garrett’s ‘Man in the Mirror’ Michael Jackson tribute

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jackson Tribute gaat door

  1. Pingback: Familie Jackson niet blij met Tribute Concert | Glamour

  2. marcella

    het zou tof zijn .vele fans kunnen niet weg .en op de tv zending zouden we zeer apreceren ook ik ben een hevige fan en kan niet weg .laat het zeker door gaan . en weten dat michael mee kijkt .dank bij voorbaat .geef ons michael op deze manier van het concert terug .dank u katarina een lieve fan grt uit belgie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>