Wendy van Dijk is zwanger!


Opmerkelijk nieuws: presentatrice Wendy van Dijk (38) is zwanger! Ontkende ze nog niet zo lang geleden glashard dat ze een relatie had met RTL-programmadirecteur Erland Galjaard, nu blijkt ze bijna drie maanden zwanger te zijn! Het is het tweede kindje voor Wendy.

De vader van de nieuwe spruit is Erland Galjaard. Tijdens haar vakantie kwam ze erachter dat ze een kindje verwacht. In het voorjaar zou Wendy ook al zwanger zijn geweest, maar kreeg toen helaas een miskraam.

Haar zoontje Sem werd in 2003 geboren. Deze werd geboren uit de relatie met zanger Xander de Buisonjé, met wie ze ook zou trouwen. Dat huwelijk ging op de valreep niet door, omdat hij vreemd zou zijn gegaan. Ook Xander wordt weer papa. Hij is inmiddels verloofd met zijn nieuwe liefde Sophie, die inmiddels vier maanden zwanger is van hem.

Vanavond geeft ze een uitgebreid interview over dit heugelijke nieuws aan RTL Boulevard.

Lees ook:Wendy van Dijk krijgt meisje!
Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy
Lees ook:Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie
Lees ook:Kim-Lian van der Meij weer zwanger!
Lees ook:Georgina Verbaan is zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>