De daden en straf van Chris Brown

Chris Brown krijgt een taakstraf van 6 maanden wegens de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna. In totaal zal Brown 1400 uur moeten gaan schoonmaken. De straf is slechts een schijntje van de vijf jaar gevangenisstraf die verwacht werd. Zeker als je leest wat er exact gebeurde tussen Rihanna en Chris Brown die bewuste avond. Lees het relaas hieronder…

Uit het rapport van de rechtbank blijkt dat dit ongeveer moet zijn geweest hoe de mishandeling van Rihanna door Chris Brown is gelopen:

De twee kregen ruzie in de auto over iets wat eerder die avond gebeurd zou zijn geweest. Het slachtoffer (Rihanna) zou in woede zijn uitgebarsten en sloeg met haar beide vuisten op het dashboard van de auto. De schuldige (Brown) zou de auto toen aan de kant hebben gezet en met zijn rechthand het portier van de auto hebben geopend en geprobeerd hebben het slachtoffer uit de auto te duwen. Dit lukt niet, omdat Rihanna haar gordel omhad. Toen dat niet lukte duwde hij haar hoofd hard tegen de ruit van de auto aan. Rihanna keek naar Brown en toen sloeg hij haar met zijn rechterhand in haar linkeroog en ging weer rijden. Tijdens het rijden sloeg hij Rihanna herhaaldelijk in haar gezicht met zijn rechthand, terwijl hij met links stuurde. Er kwam inmiddels bloed uit haar mond en door de klappen spetterde dit door heel de auto en over haar kleding heen.

Brown werd alleen maar woester en schreeuwde tegen Rihanna: ‘I’m going to beat the shit out of you when we get home! You wait and see!’”. (Ik sla je tot moes als we thuiskomen, wacht maar af) Rihanna probeerde ondertussen haar assistente te bellen, maar deze nam niet op. Rihanna deed toen alsof ze tegen iemand praatte en zei door de telefoon dat ze op weg was naar huis en dat ze de politie moest bellen. Ze hoopte dat Brown hierdoor zou stoppen met slaan. Maar bij Brown sloegen toen helemaal de stoppen door en hij zei:  “You just did the stupidest thing ever! Now I’m really going to kill you!” (Dit is het stomste dat je ooit hebt gedaan, nu maak ik je echt van kant).

Daarna begon hij haar weer te slaan, waarop Rihanna haar ellebogen voor haar gezicht hield om haar gezicht te beschermen. Hij bleef haar echter slaan op haar linkerarm, waardoor ook deze kneuzingen opliep. Rihanna probeerde toen haar assistente te sms-en, maar Brown gooide de telefoon uit de auto. Hij stopte de auto en Rihanna probeerde om uit de auto te komen, maar Brown sloot de auto af met Rihanna er in. Hij pakte Rihanna in een houdgreep en beet in haar linkeroor. Rihanna wist de sleutel uit het slot te krijgen, waarop Brown haar weer begon te slaan in haar gezicht en op haar armen. Daarna kneep hij haar keel dicht met zijn arm. Ze kreeg geen adem meer en verloor bijna het bewustzijn. Rihanna probeerde zichzelf te bevrijden en Brown beet in haar vingers, waarna hij haar los liet. Rihanna deed haar schoen uit en probeerde het raam hiermee stuk te slaan, waarna Brown haar weer begon te stompen. Brown stapte uit de auto, waarna Rihanna begon te gillen. Hij stapte terug in de auto, gaf haar nog een paar klappen en schreeuwde  “Where are my f***ing keys?”. Toen hij deze niet kon vinden, pakte hij wat CD’s uit de auto en liep weg. Kort hierop vond de politie Rihanna in de auto, zwaar gehavend. Brown zou een grote ring hebben gedragen, die veel verwondingen aan het gezicht van Rihanna zou hebben veroorzaakt.

Als wij dit verslag zo lezen, dan krijgen we toch een vreselijke nare smaak in ons mond als je bedenkt dat deze man slechts een taakstraf heeft gekregen…

Lees ook:Een sms-je zou oorzaak mishandeling Rihanna zijn
Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna
Lees ook:Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De daden en straf van Chris Brown

 1. Pingback: R&B en sexschandalen, waar ligt het verband? | Gebroken Pennen

 2. Pingback: Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna | Glamour

 3. RFJ

  WAT EEEN FUCKIN HOMO
  DAT IS TOCH FACKING NIET NORMAAL, HIJ HAD IDD MINSTENS 5 JAAR JAILTIME MOETE KRIJGEN.

  RIHANNA UR THE BEST :)

    /   Reply  / 
 4. klaasje

  wat een mongol

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>